Meidän elämä kulkee samaa vanhaa rataa. Päivät kuluu töissä viikonloppua odotellessa ja viikonloput kesästä nauttien.

Toukokuun kisoista ei kovin kummoisia tuloksia kerätty: pari nollavoittoa Forssasta ja yksi sikamakea vitonen Vantaalta. Muuten tulokset taisikin olla kovin hyl-voittoisia. Viime viikkojen treenit ovat kulkeneet ihan älyttömän hyvin, joten innolla jo odottelen MM-karsintoja. Sinne lähdetään tekemään omaa parasta suoritustamme oli tulos sitten mikä tahansa.

Viime viikonlopun Chili sai harjoitella ainoan koiran elämää, koska sekin on piakkoin melko ajankohtaista. Roosa kun vietti ansaittua mökkiviikonloppua ja Flii kisaili äipän kanssa agirodussa. Chili sai siis sylikaupalla ekstrahuomiota ja paljon herkkuja. Ehkä se jopa tykkäsi, kun sai olla se ainoa prinsessa ;o)

Loppuun täytyy vielä mainita, että Chili on nykyään viiden suloisen pennun isoäiti ja lisää on toivottavasti tulossa vielä kesän aikana Vipun toimesta. Vipu oli muuten tehnyt tosi upean SM-kisadebyytin ollen kokonaistuloksissa 10. Aika mahtava suoristus 2-vuotiaalta! Vaan on meidän Limppukin korkannut nollatilinsä kolmosluokassa. Kyllä siitä sittenkin tuli ihan kelpo agilitykoira ;o)

Kuviakin olisi. Ehkä sitten ensi kerralla...