Ollaan Chilin kanssa taas löydetty naksuttelun ihmeellinen maailma. Juoksun takia, kun piti kehittää jotain muuta aktivointia. Chili on niin ihanan innoissaan, kun näkee että otan naksun esille ja paloittelen makupaloja. Lähinnä tehdään kosketusalustaa ja -keppiä, kun ne on ihan Chilin lemppareita ;o)

Chilin juoksut on nyt taas tältä erää ohi ja lauantaina päästään kirmailemaan kolmen startin verran Riihimäellä. Siitä viikon päästä on sitten kolme starttia omissa kisoissa. Toivottavasti niitä onnnitumisiakin alkaisi pikkuhiljaa tulla, vaikka tyytyväinen olen pelkästään hyvän mielen suorituksiin.

Piirinmestaruudet menivät kyllä niin penkin alle, kuin kuvitella saattaa. Mikään ei oikein toiminut radalla, eikä asiaa ainakaan yhtään helpottanut se, että lähdettiin juoksun takia viimeisenä (mun kammoksuma lähtöpaikka). Chili jopa lähti aalta ilman lupaa, jota se ei ole tehnyt enää pitkään aikaan. Jotenkin tuntui, että ei kyllä ollut ihan oma itsensä tai sitten mun ohjaus oli vain niin huonoa, ettei siksi saatu mitään aikaiseksi. Tuloksena siis kaksi hylkäystä.

Piirinmestiksistä on nyt toivuttu ja katseet on jo suunnattu uusiin kisoihin. Tällä viikolla ollaan kerran käyty treenaamassa vähän itsenäistä pujottelua ja huomenna mennään vielä kerran päästelemään liiat hyöryt ulos. On kyllä koiralla ollut viime aikoina niin paljon virtaa, että pakko sitä on johonkin kuluttaa ennen lauantain kisoja :o)