Päivittelin tuohon kalenteriin vähän tulevia kisoja. Aika paljon nyt toukokuussa kisataan, kun tuo alkuvuosi oli niin kovin rikkonainen.

Huhti-toukokuun kisat jäivät Chilin juoksujen takia väliin, mutta nyt päästään taas kaahottelemaan radoille. SM-kisoihin me ei olla tänä vuonna lähdössä. Se autossa monen monituista tuntia istuminen ei oikein innosta ja töistäkään en saa oikein vapaita, joten ajamiset ajoittuisi öihin. Jos me sitten ensi vuonna oltaisiin entistäkin iskukykyisempiä SM-kisoissa.

Chilin lapsoset ovat kovasti paljon pärjäilleet kisa- ja näyttelyrintamalla. Padi on ahkerasti kierrellyt näyttelykehiä ja eiköhän se viimonen sertikin tupsahda piakkoin plakkariin. Vipu on erittäin menestyksekkäästi jo kerännyt muutaman nollavoitonkin agilityn kolmosluokasta. On se vaan äitinsä poika ;) !! Meidän Fliikin mennä viipotti kakkosluokkaan ja tuskinpa siellä kauaa viihtyy, jos vaan kontaktit pelittää. Ja Chilistä on tulossa piakkoin mummo! Mun nuori ja vetreä 5-vuotias typy saa Kujeen toimesta lapsenlapsosia. Toivottavasti kaikki sujuu myös synnytyksen osalta hyvin. Isänä pennuille on Chilin hyvä leikkikaveri pentuajoilta: Totti.

Pentukuume alkaa olla taas ajankohtainen. Huoh. On se vaan vaikeaa, kun ei osaa päättää minkä, mistä ja milloin...