Tampereella oltiin kisaamassa viikko sitten sunnuntaina ja saaliina hylly sekä nollavoitto. Molemmat radat olivat melko helppoja, eikä niissä ollut oikeen mitään tosi haastavaa.

Ensimmäisella radalla päätin tehdä sivuttaissuuntaisen sylkkärin käännöksen kaarteen minimoimiseksi. Chili lukikin tätä sylkkäriä vähän liian tiukasti ja kääntyi jo ennnen hyppyä, josta siis kielto. Puomilla Chili ei pysähtynyt vaikka otti kyllä kontaktin. Vedin tästä niin suuret herneet nenään, että loppurata olikin sitten siinä. Ajauduin väärään paikkaan ja Chili pääsi hyppäämään hypyn väärään suuntaan. Kontaktit kusi ihan täydellisesti ja se jos mikä raivostutti suunnattomasti!

Toiselle radalle lähdettiin sitten vain pitämään hauskaa. Olin saanut pahimmat höyryt itsestäni puhallettua ulos, mutta siltikään ohjaus ei ollut rentoa vaan lähinnä sellaista kauhun rajamailla olevaa. Pitkään aikaan ei ohjaus ole videolta katsottuna näyttänyt noin kököltä. Olin joka paikassa myöhässä ja Chili  joutui pyörähdysten kera odottamaan. Ja koska en saanut jalkojani tarpeeksi nopeasti etenemään niin ohajussuunnitelmat muuttuivat. Alun käännös venyi hirmuiseksi, koska olin myöhässä. Muurilla tulee parit pyörähdykset, koska olen myöhässä. Ja puomin jälkeen lähden kiertämään muuria toiselta puolelta, koska en luota koiraani! Kaameaa. Nolllalla päästiin kuitenkin läpi, ja koska taso ei ihan päätä huimannut niin sijoituttiin ykköspallille n. neljän sekunnin erolla seuraavaan. Muumimukikokoelma sai siis lisäystä!

Laitan tähän vielä videon voittoradasta. Hermostuneisuus ohjauksessa on niin selvää, että ihan melkein hävettää :o)

Kotisivuillekkin on tulossa lähiaikoina videopläjäys. Niiden pienentämisessä tosin saattaa kestää tovi...