Laiska ja saamaton. Ensin jäi kotisivut ihan rappiolle ja sitten vielä tämä blogikin. Vaan nyt on aika ryhdistäytyä.

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime päivitysten. Suurin saavutus ehkä kuitenkin se, että pääsiäisenä kisaillessa tempaistiin Chilin kanssa se puuttuva tuplanolla tuplavoittojen kera. Ja voi että kun omistajaa hymyilytti. Kolmannelle radalle ei tämän takia enää sitten keskittyminen riittänytkään. Oli kyllä vallan näppärät radatkin, joten enemmän kuin tyytyväinen saa kyllä olla. Ja mikä parasta käännökset alkavat olla tosi hyvässä jamassa. Täytyy vaan itse muistaa ohjata jokainen kurvi ajatuksella, eikä vaan päästää menemään.

Toinen saavutus on se, että tämä tyttö täytti viikko takaperin 20 ja karistaa näin teinivuosien pölyt jaloistaan :D ! Onhan 20 paljon suurempi luku kuin 19, joten kai tässä täytyy itsensä jo vanhaksi ja ryppyiseksi tuntea.

Kolmas saavutus koskee koulua. Ensimmäinen lukuvuosi alkaa olla pikkuhiljaa pulkassa. Kolme viikkoa, kolme tenttiä ja sitten alkaa LOMA! Lähes neljä kuukautta sitä saakin sitten vietellä. Tosiasiassa se ei ole lomaa laisinkaan, vaan töitä paahdetaan tukka putkella. Kyllä mä parisen viikkoa ihan lomailuakin meinaan mukaan mahduttaa, jos vaikka pääsis käymään ihan rajojen ulkopuolellakin. Lets see...

Kisoja olisi nyt ihan kivasti tiedossa, mutta Neiti Chilin juoksut saattavat aavistuksen soppaa sekoittaa. Eletään nyt päivä kerrallaan ja kattellaan mihin päästään. Oma polvi on jo lähes kunnossa, joten sen ei pitäisi enää menoa haitata.