Lauantaina kisattiin Riihimäellä.

Rata 1
Alun lähes 180 asteen keppikulma onnistui, vaikka itse tein kaikkeni ohjatakseni koiran sinne väärin. Kun ei luota niin ei vaan luota. Ylläri pylläri etten sitten enää tämän takia saanut koiraa kepeillä kiinni, enkä näin ollen saanut tehtyä sitä persjättöä mikä piti! Suunnittelematon sylkkäri-takaaleikkaus-systeemi ei onnistunut, vaan Chili kääntyi jo ennen estettä. Tätä korjatessa linja oli jo suoraan aalle, minne siis ei pitänyt mennä. Mutta kontaktit oli ihan superit! Jeejee!

Rata2
Alussa piti kääntyä putkelta 180 astetta hypyn kautta kepeille. Putken tulopää johti suoraan keppien toiseen päähän. Tähän ansaan oli muutama koira jo mennyt. Ja mä tein oikeesti töitä käskytyksen suhteen. Chili tuli putkesta sellanen ilme naamalla et "hei kyl mää oikeesti tiiän minne kuuluu mennä, me ollaan hei treenattu tätä, kyl mää tiiän". Vaan ei se tiennyt ;o) Sitä se keppien treenaaminen teettää... Muuten hyvä rata lopun selän taakse valumista lukuunottamatta.

Rata3
Hyppäriksi ihan kiva. Oma asenne ja ohjaus löysä. Mutta en vaan silti ymmärrä et miten Chilppa pystyi valumaan jopa putkista ulos tullessa :O. Siis ihan joka välissä sitä sai kalastella takaisin oikeille linjoille. Nolla kuin nolla. Sijoitus viides. Lohduttavaa tässä sentään on se, että tiedän meidän pystyvän paljon paremaan ja nopeampaan suoritukseen. Ja hei, saatiin elokuusta asti kestänyt nollaton putki katki !!