Voi vitsit, Chili kääntyy!

Jo syksyllä päätin, että Chilin "vauhdinhimoon" on tehtävä jotain. Vaikka ohjaus kuinka oli oikea-aikainen, ei Chili halunnut tulla käännöksiin mukaan vaan valui ihan hirveitä kaarroksia.

Otin siis asian tiimoilta yhteyttä Janitaan ja jo yhden yksärin jälkeen koira oli kuin eri planeetalta. Sen kanssa on nyt ihan erilaista mennä, kun ei tarvitse joka käännöksen jälkeen kalastella koiraa selän takaa. Omaan ohjaukseen pystyy nyt paremmin luottamaan, kun koira oikeesti lukee suunnanvaihdoksia. Ja jos me aikaisemmin ollaan valuvissa käännöksissä annettu tasoitusta muille, niin eipä anneta enää ;o)

Vielä tarvii paljon vahvistaa oikeaa suoritusta, tehdä paljon toistoja ja päästä palkkaamaan nopeasti. Kyllä kisakärpänen pääsi taas puremaan, kun meno tuntuu niiiin hyvältä. Maaliskuuhun olen ensimmäiset kisat suunnittellut jos polven kuntoutus etenee toivotulla tavalla.

Loppuun vielä onnittelut Chilin pojalle Vipulle huoltojoukkoineen. Vipu oli viikonlopun aikana noussut kakkosluokkaan ja jo sieltäkin saanut nousunollan. Vaude! Kyllä Chilillä on taitavia lapsia.