Aika juoksee kuin hirvi.

20.8. käytiin ATT:n seuranmestaruudet. Ja voi vitsit mitä rataa tehtiin. Se oli ihan täydellistä, kunnes oletin Chilin hyppykuviossa tulevan lähimmän hypyn, mutta tulikin oman juoksun mukaisesti mukaan jo seuraavan putkeen. Ei kyllä harmittanut! En muista koska oltaisiin viimeksi tehty noin hyvältä tuntuvaa rataa. Leijuin aika korkealla.

27.8. loppui mun loma. Viimeksi helmikuussa olen koulun penkillä istunut, vaan nyt oli takaisin sinne palaaminen. Eihän mulla siis oikeesti mitään lomaa ole ollut, kun töitä olen koko kevään ja kesän tehnyt, mutta nyt tuli mukaan myös aamuherätykset rolleyes.gif. Aloitin siis Turun Ammattikorkeakoulussa lukemaan tietotekniikkaa. Neljän vuoden päästä pitäisi sitten insinööriksi valmistua.

27. päivä alkoi myös jo pitkään odotetut Jaakon treenit. Keskiviikkoillat venyy kyllä tosi pitkiksi, mutta on se sen arvoistakin. Jaakon treeneistä saadaan ihan jatkuvalla syötöllä irti uusia meille sopivia juttuja ja se jos mikä nostaa treenimotivaatiota.

31.8. käytiiin kisailemassa Salossa parin startin verran Saviojan radoilla. Eka rata oli helppo, ja siitä johtuen en saanut radalle tarvittavaa ohjaa kunnolla-fiilistä. Pari typerää kieltoa, kun vaan oletin, että kyllä se ne tekee. Otin molemmat kohdat uudelleen, josta siis hylkäys. Toinen rata oli paljon mielekkäämpi myös vaikeustasoltaan. Chili lähti alussa lukemaan väärää estettä ja ajautui mun kovasta yrityksestä huolimatta esteen ohi ja ehti samaan syssyyn hypätä sen väärään suuntaan. Näillä molemmilla radoilla toimi kontaktit ihan superisti. Wuhuu!! Spinning

6.9. piti lähteä Raumalle kisailemaan kahdelle radalla. Vaan ei lähdettykkään. Kisojen sijaan vietiinkin Chili eläinlääkärille tikattavaksi. Ottivat Fliin kanssa vapaana juostessaan yhteen ja Fliin kulmuri mitä ilmeisemmin repäisi Chilin kylkeen parin sentin syvän haavan. Rauhoituksessa Hilkka sai haavaansa pari tikkiä ja oli kyllä illan niin reppanaa. Nyt neiti kulkee reilun viikonpäivät t-paita päällänsä. Tikkien ja varoaikojen takia jää ainakin ensi viikonlopun kolme starttia väliin ja ehkäpä myös yhdet Jaakon treenit.

Tässä pikakelauksessa meidän kuulumisia. Jospa sitä taas ryhdistäytyisi ja yrittäisi kirjoitella useammin hehheh.gif