..meidän blogi nimittäin. Koska kotisivut ovat ihan luvattoman kauan taukoilleet, päätin perustaa meille ihan ihka oman blogin. Jospa tänne saisi kirjoiteltua useammin kuulumisia. Kotisivutkin ovat pikkuhiljaa palaamassa. Päivityksiä pitää vaan tehdä niin hirmuisesti ennen kuin voidaan takaisin linjoille saapua.

Chili kuluttaa edelleen ahkerasti meidän takapihan suihkulähdettä. Kokoa altaalla löytyy 0,5m x 1m ja vettä on hieman yli koiran polvien. Vaan eipä tuo menoa haittaa, Chilppa odottaa kovasti altaassa seisten jos joku vois hänelle edes yhden kiven sinne veteen heittää. Odotus harvemmin palkitaan, mutta se ei pientä vesipetoa lannista. Huvittava näky, saatanpa lisätä vaikka yhden kuvan ko. tapahtumasta.

MM-karsinnat käydään nyt tulevana viikonloppuna. Meidän koko kesän treenit ovat jääneet tosi minimiin, joten mitään kovin suuria tuloksia sieltä ei lähdetä hakemaan. Parhaamme toki yritämme. Muutaman kerran ollaan käyty treenaamassa pöytää, sillä semmoinen huhu on liikenteessä, että Helsingin MM-kisoja varten olisi hankittu sähköisellä ajanotolla varusteltu pöytä. Jos näin on, niin mahdollisuus pöydän ilmestymiseen jollain karsintaradalla on melkoisen suuri. Nyt on saatu pöytä siihen vaiheeseen, että tiedän keinot jolla saan koiran vauhdin himmattua, jotta sen olisi edes fyysisesti mahdollista pysähtyä pöydälle ;)

Tänään lähdetään vähän mökkeilemään ja palaillaan loppuviikosta. Chili pääsee toteuttamaan itseään rantavedessä lutraamisen merkeissä :D Hauskaa!